Meet the volunteers

Met_Ed_Martijn1

Martijn (links) en Ed (rechts) klussen op het surfstrandje

De organisatie van het ESSF ligt in handen van Ed de Groot en Martijn Mouthaan. Het idee van het ESSF is ontstaan in de groep van de Oldschool windsurfers, die bestaat uit een groepje windsurfers en een grotere groep van mensen die St. Jorisbaai een fantastisch plek vinden en de fundashon St. Jorisbaai een warm hart toedragen.

Deze 2 Oldschoolers leven meer in hun huiskamer op St. Joris, dan op de porch thuis. ‘We willen er elke keer weer iets moois van maken en dan moet alles goed geregeld zijn’, is Ed zijn motto.

Ed is in 2008 voor de 2e keer voor de marine naar Curaçao gekomen voor 3 jaar. In 2012 is hij bij de marine weg gegaan om op het eiland te blijven. Hij kon geen afscheid meer nemen en heeft op het eiland een baan gevonden.

Martijn is in 2010 op het eiland gekomen voor de marine en heeft het geluk gehad enkele keren een verlenging te krijgen. Helaas zit zijn tijd op Curaçao er volgend jaar op en zal er een vernieuwing van het ESSF team moeten komen.

Met de 3e editie van het ESSF is er inmiddels een goed concept ontwikkeld dat nog vele jaren uitgevoerd kan gaan worden. ‘Door de steun van onze trouwe hoofdsponsoren, Polar en Flow is de basis van het Endless Summer Sports Festival verankerd’, aldus Martijn.

Advertisements